desteklemek için başka bir kadının yumurtalarının kullanılması sürecidir.
genetik tanı (PGT)
embriyoların genetik olarak incelenmesini sağlayan bir tıbbi prosedürdür
yardımcı olmak için bir erkeğin sperminin kullanıldığı bir süreçtir.
Tedavilerimiz
Konaklama ve Ulaşım
Sizinle İlk Görüşme
Hastanemiz
KIBRIS İVOX TÜP BEBEK MERKEZİ
- Tüp Bebek Tedavisi
- Yumurta Donasyonu
- Sperm Donasyonu
- Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT)
- Mikro TESE (TESA -TESE)
Mutlu Yuvanızın Temelini Birlikte Atalım!
Üstün Başarı Oranları Donörlere Özel Genetik Testler Uzman ve Deneyimli Kadro İleri Yaş Kadınlar İçin Tedavi Seçenekleri Çok Dilli Hasta Destek Hizmeti Rekabetçi ve Adil Fiyatlandırma Bekleme Listesi Olmadan Tedavi Gizliliği Koruyan Anonim Donörler Ücretsiz EmbryoScope+®️ ve RI Witness Kullanımı ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi En Son Teknolojik Yenilikler
Hastanemizi gezmek ister misiniz?
Sizden Gelenler
Biz Sizi Arayalım
Ekibimiz
Op. Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen
Dr. Serkan Dağdelen
Zerrin
Büşra
Aydın
Hale
Yaren
Monika
Güray
İsraa
Hafsa
Gonca
Derya
Buse
Karedelen
Nazlı
Merve
Tuğçe
Melek
Yüşra
Kezban
Nurdeniz
Yeter
Songül
Blog
Sıkça Sorulan Sorular
İvox Kıbrıs tüp bebek merkezine ulaşmak için web sitemiz üzerinden form doldurarak veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
Kıbrıs’taki tüp bebek merkezlerinde genellikle tüp bebek tedavisi, yumurta donasyonu, sperm donasyonu, preimplantasyon genetik tanı gibi hizmetler sunulmaktadır.
Tüp bebek denemeleri kişinin durumuna ve tedaviye verdiği yanıta bağlı olarak değişir. Genellikle birkaç deneme sonrasında başarı elde edilebilir.
Sperm sayısının çok az veya hiç olmaması durumunda, donör spermi kullanılabilir veya mikrocerrahi yöntemlerle sperm elde edilmeye çalışılabilir.
Tüp bebek uygulaması genellikle kadının 40-45 yaşları arasında uygulanabilir, ancak bu yaş aralığı kişinin sağlık durumuna ve doktorun önerisine göre değişebilir.
Tüp bebek tedavisi süresi çiftlerin durumuna göre değişebilir, ancak genellikle birkaç hafta ile birkaç ay arasında sürer.
Tüp bebek gebeliklerinde düşük riski diğer gebeliklerle benzerdir, ancak bazı durumlarda risk artabilir.
Türkiye’de tüp bebek tedavisinde cinsiyet belirleme yasal olarak mümkün değildir.
Tüp bebek tedavisi yaş sınırına bağlı olarak belirlenmez, ancak çiftin sağlık durumu ve doktorun önerileri dikkate alınır.
Tüp bebek tedavisinde uygulanacak protokol, çiftlerin sağlık geçmişi, yaş, tedavi öyküsü ve diğer faktörlere bağlı olarak belirlenir.
Türkiye’de yasal değildir.
Tüp bebek tedavisinde sağlıklı embriyo seçimi yapılarak gebelik şansı artırılabilir, ancak %100 garantili bir seçim söz konusu değildir.